(Medisch) Pedicure

Bij een pedicurebehandeling kunt u denken aan specifieke problemen aan uw voeten. Bijvoorbeeld: schimmelnagels, lelijke nagels, likdoorn(s), eelt pit(ten), teveel eelt op bepaalde plekken, ingegroeide nagels, (pijnlijke) kloven, droge voeten, schimmel op de voeten en ga zo maar door. Allemaal prima te behandelen.

Bij pedicurebehandeling kunt u ook denken aan het cosmetische aspect van de voet. Bijvoorbeeld: teennagels lakken (gellak of normale lak), ontspannende massage, voetenbad en\of scrubben van de voeten, die dan weer heerlijk zacht aanvoelen. Met het voorjaar in zicht kunnen uw voeten er maar beter klaar voor zijn, toch?

Diverse keuzes zijn er dus te maken bij een pedicurebehandeling, van klein tot uitgebreid. Cosmetisch en\of medisch. Bij Beauty and the Feet bied ik het beste van beide kanten. Combinatie van medisch en cosmetisch behoort zeker tot de mogelijkheden.

Onze voeten belasten wij elke dag en ook nog ons hele leven. Ik ben daarom van mening dat we zuinig moeten zijn op onze voeten. Ze moeten namelijk erg lang mee. Want met pijnlijke voeten wordt het dagelijks leven toch iets lastiger. Daarom is het onderhouden en het lief zijn voor onze voeten geen luxe maar noodzaak.

Voeten zijn toch vaak ondergeschoven kindjes, verstopt in onze schoenen. Ik hoor dit vaak van klanten en nadat ze een behandeling hebben gehad krijg ik dan ook altijd te horen; “dit moet ik erin houden!”
Ik probeer vanuit mijn visie en overtuiging het belang van de goede voetverzorging zeker ook de jongere klanten (of nog niet klanten) te stimuleren hun voeten te laten verzorgen. Dit kan al simpel door verzorging van de nagels, op de juiste wijze knippen en zorgen dat ingroei geen kans krijgt of een uitgebreidere voetverzorging. Het is belangrijk de voeten regelmatig (6-8 weken) te laten controleren, signaleren van drukplekken of dreigende ingroei van nagels.
Wie is het niet met mij eens dat voeten eigenlijk ook rare dingen zijn? En hoe leuk is het dan, om ze een beetje op te vrolijken met een leuk kleurtje op de teennagels? Gellak of normale lak dat maakt, vind ik, al er veel verschil als je naar de voeten kijkt.

Beauty and the Feet (Daphne) Mijdrecht, is een pedicure die altijd goed advies wil en kan geven over de voeten. En verzorgt de voeten met veel aandacht en precisie!

Bij Beauty and the Feet kunt u behandelingen kiezen die bij uw persoonlijkheid of bij uw voeten past en zeker bij uw portemonnee. Elke pedicurebehandeling is een feestje bij Beauty and the Feet. Ik kan daarom ook niet wachten u te ontmoeten.

Nagelreparaties – Heeft u een schimmelnagel/kalknagel, vind u die lelijk en wilt u die weer mooi hebben? Heeft u afgebroken nagels door een trauma (stoten oid) en wilt u die weer mooi hebben? Dan is dit een mooie behandeling. Bij deze behandeling vrezen wij het aangedane, lelijke stuk nagel weg. Hierbij houden wij alleen nog gezonde nagel over, op deze gezonde nagel gaan wij met gel of acryl een nieuwe nagel ‘bouwen’. Hierdoor ziet de nagel er weer uit zoals de andere nagels. Deze behandeling is ook te boeken met een gellak, zodat alle nagels er weer mooi uit zien. Meer informatie? Bel gerust!

Tegenwoordig zijn wij ook aangesloten bij RondOm Podotherapeuten. Zo kunnen we iedereen die last van zijn/haar voeten heeft ondersteunen. Wij vinden dit een hele mooie nieuwe stap in de salon. We zien u graag tegemoet! 

——————————————————————-

Producten: Allpresan, Samenwerkende Pedicures & Lycon Pedi

lyvo'pedi sugar scrub