Nieuwe locatie – Croonstadtlaan – Gellak handen

Wauw, ik zit nu een maand op mijn nieuwe locatie. Op de Croonstadtlaan in het centrum van Mijdrecht. En wat ontvang ik toch een fantastische reacties van iedereen! En ook zoveel cadeautjes mogen ontvangen! Ik ben zo dankbaar voor alles!!

Nieuwe plek, nieuwe uitdagingen.. Zo kan ik mijn behandelingen uitbreiden. Zo pak ik een oude liefde op, manicure en gellak op de handen. Ik ben al vanaf dat ik klein was bezig met nail art en nagels. En nu mag ik dit bij anderen uitvoeren!
Dus nu ook te boeken!! Gellak voor de handen!

Vanaf 1 december is het nu ook verplicht om een mondmasker te dragen. Ik vind het erg belangrijk dat de hygiene goed is. Daarom ventileer ik de hele dag door. Maak ik heel veel schoon en draag ik ook de hele dag een mondkapje. Ik wil graag dat iedereen zich veilig en fijn voelt bij mij in de salon.