Over ons

Sinds november 2020 ben ik gevestigd in gezondheidscentrum Croonstadt. Op de Croonstadtlaan, dit is boven de Passage in het centrum van Mijdrecht. Hier heb ik een mooie en gezellige ruimte, waar ik mijn klanten een ware belevenis kan bieden. Ik ben van alle markten thuis, waardoor alles onder één dak gedaan kan worden!

Ik vind het belangrijk dat als u als klant ontspannen zit en ook ontspannen de deur uit gaat. Ik merk dat in deze gehaaste wereld je moeilijk kan ontspannen. Daarom bied ik verschillende behandelingen aan waarbij u heerlijk kunt ontspannen.

Naast pedicure ben ik ook gespecialiseerd in: wenkbrauwen, wimpers en gellak voor zowel handen als voeten. Ook heb ik op aanvraag nailart. Ook heb ik ook de mogelijkheid tot waxen van het hele lichaam + gezicht.

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd pedicure en schoonheidsspecialiste. Ik ben na deze diplomering mij gaan specialiseren in wenkbrauw en wimper styling. Ook ben ik sinds 2020 medisch pedicure en zijn wij sinds 2022 aangesloten bij Rondom Podotherapeuten.

Ik vind het erg belangrijk om mezelf altijd te blijven scholen om zo mijn klanten altijd de beste hulp en behandelingen te kunnen bieden

Wij hanteren tot op heden nog geen klanten stop! Afspraken kunnen gewoon geboekt worden.